Spring naar de inhoud

Frankie Fame + Ada Oda

8 juli 2022 // Velodroom (gratis)

TIJDSTAFEL

19u30 – Deuren
20u00 – Frankie Fame
21u15 – Ada Oda

Frankie Fame

Sinds Frankie Fame voor het eerst een gitaar in handen nam op 20-jarige leeftijd, leeft en ademt hij muziek. Hoewel hij pas op late leeftijd muziek begon te spelen, wist hij meteen dat dit het leven was dat hij moest leiden. Na jaren van schrijven en experimenteren in zijn studio bracht Frankie Fame zijn debuutalbum ‘Frankie Fame’ uit op 16 april 2021. Nu is hij klaar om deze nummers live tot leven te brengen.

Frankie Fame vertaalt kosmische golven in funky space-pop, die je onmiddellijk doet bewegen. Laat de charismatische frontman Frankie himself, gedragen door de pulserende Fameband, je in extase brengen.

Kom op en spring op de Fametrain, bestemming: Cosmos.

Ada Oda

Ada Oda, een nieuwkomer in de Brusselse scene, levert binaire en up-tempo rock die post-punk van de jaren tachtig combineert met de grote melodische vluchten van de Italiaanse varieteit. Het project, dat in 2020 tijdens de eerste lockdown werd opgestart door Cesar Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend), kreeg al snel gezelschap van Victoria Barracato, die opvalt door haar heldere vocals en Siciliaanse afkomst.

Door opzettelijk eenvoudige muziek te maken pakt Cesar het thema van de liefde met lichtheid op. Op het podium en in de studio wordt het duo omringd door Marc Pirard op bas (Italian Boyfriend), en Alex De Bueger (Alaska Gold Rush, Gros Coeur) en Aurelien Gainetdinoff (San Malo, Yolande Bashing) op gitaar. Hun eerste LP, ‘Un amore debole’, zal eind 2022 worden uitgebracht door 62 TV.

Velodroom

De Velodroom is een artistieke houten ovale wielerpiste van kunstenaars Elke Thuy en Bruno Herzeele.
 
Adres: Brusselsestraat 100, 3000 Leuven.