Spring naar de inhoud

Echofarmer + senna JMB

18 augustus 2022 // M Leuven (gratis)

TIJDSTAFEL

19u30 – Deuren
20u00 – Echofarmer
21u15 – senna JMB

Echofarmer

Echofarmer is het project van Arne Nuyts waarin hij zijn inspiratie de ene keer verhakselt tot hoekige muzikale labyrinten terwijl hij de de andere keer warm en wollig uit de hoek komt. Met tweedehands synthesizers, een basgitaar, een platenbak uit de kringloopwinkel, zelfgemaakte kalimba’s en Ableton Live timmert hij dagelijks aan zijn ‘drijhoutfunk’ en ’takkenjazz’.

senna JMB

Fans van weemoedige rap, stuiterende beats, stream-of-consciousnesslyrics en bevreemdende stemvervormers kunnen deze week hun hartje ophalen: Johan Marc Baeten, die u misschien kent als gitarist en tekstenschrijver van de Limburgse postpunkband Fornet, serveert het u allemaal in zijn nieuwe soloproject. Met de hulp van de bevriende producers Kiche en Jonas Steurs (aka Gone Icon) begon hij zo’n jaar geleden te experimenteren met hiphop, elektronica en spoken word onder het pseudoniem Senna JMB, vernoemd naar zichzelf en Formule 1-coureur Ayrton Senna en geïnspireerd door artiesten als Yung Lean, Dean Blunt, Earl Sweatshirt en Frank Ocean.

M Leuven

M Leuven is een museum in de Leuvense binnenstad, op de locatie van het vroegere stedelijk museum Vander Kelen-Mertens. Het museum beschikt over een eigen collectie van meer dan 52.000 werken.
 
Adres: Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven